Frizerski Salon Sarajevo

ZAKAZI ONLINE

Frizersko-kozmetički salon „CIBUS“ d.o.o. je kompanija koja je tokom svog dvadesetpetogodišnjeg poslovanja stekla dragocjena iskustva u ovim djelatnostima. Pored frizerskih usluga i usluga solarija koje Vam pružamo punih 25 godina, od 2016 godine smo uveli nešto novo za Vaše uljepšavanje i opuštanje.

U renoviranom objektu, na staroj adresi nudimo vam i usluge:

 • -Nadogradnje noktiju
 • -Manikir
 • -Pedikir
 • -Masaže
 • -Depilacije
 • -Šminkanja
 • -Farbanja i oblikovanja obrva.
 • -Usluge kozmetičara

1.Frizerske usluge

Blistava, sjajna i zdrava kosa oduvijek je predstavljala jedan od najvećih atributa ženske ljepote.

Stoga, salon „CUBUS“ Vam nudi čitavu lepezu frizerskih usluga za žene i muškarce. Sa dugogodišnjim iskustvom profesionalnog i ljubaznog osoblja i uz visoko kvalitetne preparate za kosu svjetski poznate marke „KEUNE“ garantujemo Vam kvalitet usluge.

2.Usluge solarija

Salon „CIBUS“ nudi usluge turbo solarija, stojeći i ležeći.

Pored lijepog izgleda, sunčanje u solariju ima i pozitivne učinke na Vaše zdravlje.  

Sunčanje u solariju pozitivno utiče:

 • -na jačanje imunološkog sistema, prvenstveno zimi, kao i na stvaranje vitamina D, koji je od velike važnosti za građu kostiju.
 • -poboljšava stanje nečiste kože-akne, bubuljice, smanjenje masnoće na licu…
 • -doprinosi smanjenju razine kolesterola zahvaljujući blagotvornom djelovanju doziranih količina UV-B zračenja.
 • -koristi se kao terapija kod kožnih nezaraznih bolesti-psorijaze, neurodermitisa te depigmentacije uzrokovane gljivicama.
 • -potiče dobro raspoloženje i djeluje antidepresivno.

Bit je u tome da se UV zračenju treba izlagati što kraće uz što bolje rezultate tamljenja. Zato su turbo solariji sa brzim i jačim lampama (iznad 180W)  koje omogućuju kratke tretmane i dugotrajnu potamljenost.

Solariji u našem salonu su sa lampama od 180, 200 i 225W, među najkvalitetnijim i najjačim na tržištu.

Da bi se postigla željena boja, potrebno je 3-5 tretmana u solariju, ovisno o tipu kože i jačini solarija.

Cijena kvarcanja u našem salonu je 3KM odnosno 4KM za 5 minuta, u ovisnosti koji solarij želite. Svaki 6.tretman vam poklanjamo.

Vjerujemo da ćete uživati u sunčanju i zahvaljujemo na poverenju.

3.Nadogradnja noktiju

Lijepi i uredni nokti na njegovanim rukama djeluju privlačno i odaju utisak ženestvenosti.

Ukoliko su Vaši nokti slabi ili pucaju nadogradnja je rješenje za Vas. Pored nadogradnje noktiju u salonu „Cibus“ možete odabrati:gel lak, standardni lak, trajni lak, te french manikir.

Manikir i pedikir su tretmani njege kože koji za Vaše ruke i stopala čine čuda. Pružaju osjećaj olakšanja u stopalima i šakama. Koža na ovim djelovima tijela ostaje meka i mirisna, a Vi se osjećate i izgledate njegovano.

Za zdravlje Vaših ruku i nogu, nudimo i medicinski manikir i pedikir, rješenje problema uraslih noktiju, kao i liječenje kurijeg oka.

Prepustite se rukama našeg profesionalnog osoblja i uživajte.

Malo uživanja nikad nije naodmet.

4.Masaža

Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Ako patite od glavobolje, umora, stresa, bolova u mišićima, masaža može imati nevjerovatan učinak.

U osnovi svake masaže je dodir-pokret. Baš preko dodira se omogućava pozitivno terapijsko dejstvo uopšte na cijeli organizam. Djeluje tako što relaksira muskulaturu, ubrzava cirkulaciju, smanjuje spazam-napetost mišića.

U našem salonu nudimo manuelnu masažu (opuštajuća, relaksirajuća, sportska…), koja utiče na kožu, potkožna tkiva, mišiće, zglobove, nerve, krvne sudove.

Rezervišite svoj termin i priuštite sebi dragcjene trenutke opuštanja i relaksacije.

5.Depilacija

Neke ih imaju više, neke manje ali ih niko ne voli-dlačice.

Postoji nekoliko metoda depilacije-njihovog otklanjanja.

U salonu „Cibus“ se primjenjuje depilacija toplim voskom sa trakicama. Depilacija toplim voskom je preporučena metoda za trajnije rezultate i idealno rješenje kod problematike urastanja potkožnih malih dlačica. Toplina voska omogućava dermi da se opusti i na taj način ulazi u folikule pa tako dlačice mogu biti iščupane iz korijena bez njezina pucanja.

U našem salonu upotrebljavamo posebno odabran vosak visoke kvalitete, koji ne izaziva iritaciju, usporava rast dlačica a Vama pruža veće zadovoljstvo. Gustoća novonaraslih dlačica je manja a s vremenom one postaju sve tanje.

6.Šminkanje

Za naše posebne trenutke, želimo zablistati i osjećati se posebno.

U salonu „Cibus“ možete dobiti i profesionalno šminkanje kao i oblikovanje i farbanje obrva.

7.Usluge kozmetičara (klasični tretman lica, pubertetski tretman lica, prafinski tretman ruku i nogu, vađenje kurijeg oka i rješavanje problema urastanja noktiju).

 • -Klasični tretman lica je osnovni tretman i smatra se higijenskim tretmanom. Preduslov je za zdravlje i ljepotu kože i preporučuje se bez obzira da li imate posebnih problema sa kožom lica ili ne, a naročito je neophodan kod problematične kože (kože sa aknama).
 • -neko ima sreću pa ulaskom u pubertet ne vidi nikakvu razliku na koži lica, ali ima i onih koji nisu te sreće. Ulaskom u pubertet lice počinje dobivati akne te koža postaje nečista. Problemi s aknama počinju se javljati kod sve mlađe djece.
 • -Parafinske kupke pogodne su za intenzivnu njegu , vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenjekože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba. Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim hemikalijama. Prije parafinske kupke stopala preporučuje se napraviti manikuru i pedikuru tj.otkloniti  naslage debele, odumrle kože.

I sve to možete uraditi na jednom mjestu, zakazivanjem termina u salonu CIBUS.

Najnovije !!!!

U Cibus-u možete dobiti „Henna tattoo“ , bezbolne tetovaže koje se mogu mjenjati kad god poželite.

Uljepšavanje tijela, najčešće ruku kanom tradicija je stara skoro 5000 godina. Zbog svojih mnogobrojnih prednosti, umjetnost iscrtavanja tijela kanom  postala je popularna u Bosni i hercegovini , a i u mnogim  zemljama zapada. Osim toga sto tetovaže od kane izgledaju izuzetno lijepo, djevojke a nerijetko i muškarci za njih se odlučuju ponajviše jer su privremenog karaktera, bezbolne i mogu ih mjenjati kad god požele.

Vaše je samo da dodjeteopustite se  i uživate gledajući kako se vaš zamišljeni crtež pretvara u stvarnost.

Leave a Reply

Zakaži termin online